Diensten

Diensten

Agrarisch

Supra

Reeds tientallen jaren verzorgen wij het vervoer van poot- en consumptieaardappelen in opdracht van vele gevestigde namen in de agrarische wereld. Hierdoor hebben wij een enorme deskundigheid opgebouwd omtrent het vervoer van deze kostbare en kwetsbare producten.

Diensten

Materieel

DSC04183[1]

Of het nu gaat om meeneemheftrucks, (geïsoleerde) onderlossers, kippers, (geïsoleerde) schuifzeilenwagens , afzetcontainers , met ons wagenpark zijn we veelzijdig inzetbaar. Belt u gerust eens voor de mogelijkheden.

Contact

Eitens Haren B.V.

Felland 5a
9753 TA Haren
050-5345115
info@eitensharen.nl

logoeitens

Meeneemheftruck

Schuifzeilenwagen met meeneemheftruck is een van de specialiteiten binnen ons bedrijf. Met deze mogelijkheid van transport zijn wij zelf in staat om op (bijna) iedere gewenste locatie zelf te laden en/of te lossen

Op- en overslag

In Haren beschikken wij over 750m2 beveiligde, geïsoleerde en verwarmde opslagruimte. Deze ruimte is door middel van grote overheaddeuren zeer ruim toegankelijk en met behulp van diverse laad- /losmiddelen kunnen voertuigen eenvoudig worden geladen en/of gelost. Tevens beschikken we ook nog over een 1000m2 buitenopslag mogelijkheid.

Reiniging

Uw materieel conform GMP normen laten reinigen? Dat kan bij ons.
Wij hebben een professionele wasplaats en voorzien het gereinigde object nadien van de vereiste zegels en certificaten.

Sneltransport

foto (13)

Spoedzending van pakket tot pallet kunnen door ons op een snelle en adequate manier worden verzorgd.